Rólunk

Küldetésünknek tekintjük, hogy egy olyan magas minőségű, egyedi stílusú éttermet működtessünk, amely valódi helyi értéket teremt, színfoltja Pécs gasztronómiai kínálatának, amely széleskörű vendégközönség számára kínál minőségi, megfizethető szolgáltatásokat és, amely elkötelezett a Pécsi Sör ismertségének növelésében.

Hiszünk a kitartó, szorgalmas és minőségi munka megtérülésében. Olyan értéket kívánunk teremteni, amely hosszú éveken keresztül szolgálja vendégeink megelégedését.

2015 év elején a korábbi Monarchia Rendezvényház teljes felújításon esett át. A több hónapos előkészítő munkát követően színvilágában és minőségében teljesen átalakult a korábbi homlokzat és a beltér. Az épület déli oldalán egy mediterrán grillterasz került kialakításra, amelyhez kapcsolódóan megújult a házhoz tartozó belső udvar is. Ennek eredményeként a Maláta Bisztró & Sörbárban igényesen kellemes környezet, udvarias kiszolgálás és egyedülálló íz világú, minőségi étel és sörkínálat fogadja kedves jelenlegi és leendő vendégeinket.

Látogasson el hozzánk délben egy kiadós menüre, ünnepelje nálunk születésnapját, gyermeke ballagását. Ne csak családi összejöveteleit tartsa nálunk, szívesen fogadjuk céges rendezvényeit is. Csak dőljön hátra és élvezze ételeinket, italainkat, személyzetünk udvarias kiszolgálását!

Ha olyan éttermet keres, ahol nem csak kiszolgálják,hanem ahol különlegesnek érezheti magát, látogasson el hozzánk, tapasztalja meg Ön is a Maláta vendégszeretetet.

A Maláta Bisztró tökéletes választás minden alkalomra! Majdnem belváros, kicsit Mecsek, nagyon pécsi.